Gaver kjøpt 23. november frem til 24. desember byttes til 15. januar!

  • Fri frakt over 1500,- NOK
  • Full returrett i 14 dager
  • Leveringstid: 3-4 dager
  • Kjøp med faktura
  • Min Konto
Damer

Bruk synkende rekkefølge
per side

Bruk synkende rekkefølge
per side

top til pigerne fra chillaz

Klatretøy til bevegelse og avslapning

Toppene fra Chillaz er alle utført i lekre elastiske materialer og friske farger. En topp fra Chillaz utstråler både en avslappende "chill" faktor og en sportslig stil på en gang. Toppene er alle laget med tanke på klatring med fine finesser og lekre detaljer. Toppene kan selvfølgelig også brukes på fritiden, hvor den behagelige og avslappende stilen gjør den perfekt å chille i.

Ta en kikk på hvilke topper Chillaz kan tilby. Mange av toppene finnes i flere farger og med forskjellige trykk på ryggen eller foran. Felles for toppene er en lekker og fin vev, som er deilig og myk mot huden. Materialsammensetningen sørger for at tøyet alltid sitter perfekt og faller i de "riktige" foldene. Mange av toppene har innebygget bh og egner seg derfor fint til sportslig utfoldelse.

Sportslig, feminine og kjølige topper med en spesiell Chillaz kant. Hvis du ønsker mer informasjon rundt Chillaz som tøymerke, økologiske prinsipper og materialsammensetning kan du lese beskrivelsen av Chillaz tøyet her.

Klatretøy til klatreklubber

Går du med tanker om å anskaffe bukser eller annet tøy til din klatreklubb, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Du skriver bare i tekstboksen nederst til høyre eller ringer på +47 8150 3377