Gaver kjøpt 23. november frem til 24. desember byttes til 15. januar!

  • Fri frakt over 1500,- NOK
  • Full returrett i 14 dager
  • Leveringstid: 3-4 dager
  • Kjøp med faktura
  • Min Konto
Herre

Bruk synkende rekkefølge
per side

Bruk synkende rekkefølge
per side

hoody stew til fritid og sport

Lekkert tøy til klatring

Hettegensere, langermede t-skjorter og varme trøyer med glidelås fra Chillaz er lekker bekledning for den aktive klatrer. Med en hettegenser har du den perfekte genser å sikre i selv om det skulle blåse litt rundt ørene, og tar du på deg en langermet t-skjorte i lekkert svettetransporterende elastisk stoff, er du godt kledd til en tur opp på klippen.

Chillaz har mange forskjellige typer hettegensere, som alle utmerker seg ved å ha en ekstremt høy kvalitet. På materialfronten er Chillaz nemlig blant dem, som er langt fremme med sammensetninger, som både kjøler, forhindrer lukt i tøyet, tilpasser seg din kropp og bevarer fargene vask etter vask. Du kan finne strikkede hettegensere av ull, hettegensere med elastisk stoff, både tynne og tykke. Vi har både klassiske snitt og mere kroppsnære, med større grad av teknologisk sammensetning og fine finesser.

Hettegenserne fra Chillaz er både moderne og praktiske. Det gjør dem spesielt ettertraktede som klesplagg, enten det er til hverdagsbruk, i byen eller i utendørs miljøet og ved klippen.

Uansett om du ønsker en hettegenser eller andre typer modeller, så finner du kun den beste kvalitet blant produktene fra Chillaz.

Klatretøy til klatreklubben

Har du spesielle ønsker i form av bestemte modeller eller ønsker du f.eks. tøy til din klatreklubb, så kontakt oss for en uforpliktende samtale.