Klatresko markless utleiesko

Flere visninger

Klatresko HABARA med lys grå gummisåleAvailability: På lager

kr 849,00

HABARA Markless Rental Klatresko
Klatresko til utleie eller utlån i klatreklubber og klatresentre
Setter ingen svarte merker på veggen
Synlig størrelsesangivelse på hælen
God komfort, ingen luktplager og ekstra sterk gummisåle

* Obligatoriske felt

kr 849,00

Detaljer

HABARA Markless til utleie/utlån på klatresentre

HABARA er verdens hittil råeste utleie- eller utlåns klatresko! Det er koreanske Butora som står bak, og de har virkelig lagt seg i selen for å designe en perfekt klatresko til nybegynnere. En klatresko som garantert gir nye klatrere en kul opplevelse i veggen. Den grå sålen setter ingen merker på veggen og er laget av litt hardere og sterkere gummi enn alminnelige klatresko. Passformen er designet med meget god komfort i tankene, og en ekstra praktisk liten detalj er at størrelsen er angitt på hælen. Slik blir det lett å organisere skoene og å finne rigtig skostørrelse i hyllen.

Vi anbefaler at man går ca. 2-3 str. op i forhold til dine hverdagssko.

5 gode grunner til å velge HABARA neste gang dere skal skifte ut leieskoene der du klatrer:

1) Den mest komfortable klatreskoen til utleie/utlån

Hvorfor er det viktig?

Som en erfaren klatrer som går etter prestasjoner kan man holde ut litt smerte. For nybegynnere er det bare dumt hvis ens første klatreturer blir spoleret av smerte.

2) "Non-marking" såler som skåner klatrevæggen

HABARAs såler er lysegrå og setter ikke merker på klatreveggen. Det er et velkjent faktum at nye klatrere ikke har så presist fotarbeid. Derfor er HABARAs lyse såler ekstra smarte: nye klatrere får lov til å eksperimentere så mye de vil på klatreveggene uten å etterlate store, svarte merker. Det er vel en vinn-vinn-situasjon!

3) Klatresko med mindre luktproblemer

Folkene bak klatreskoen Habara har valgt å fore skoene med 100% økologisk hamp. Dette reduserer luktplagene markant, da hamp har en naturlig evne til å avvise svettelukt, skitt og smuss. Skoene skal bare luftes etter endt bruk, og er raskt klare til bruk igjen. Resultatet er virkelig en markbar bonus for nye medlemmer og gjester.

4) Spar penger på klatresko til utleie/utlån

Butoras klatresko er designet til å kunne vare dobbelt så lenge som konvensjonelle klatresko. Det ligger derfor både økonomisk besparelse og administrativ optimering i å velge Butora, i forhold til å sørge for at det altid er klatresko til potensielle medlemmer.

5) En bæredyktig bonus

Klatresko som varer dobbelt så lenge som andre klatresko betyr også en halvering af utslitte klatresko som bare skal kastes ut. Med miljøet i fokus handler fotavtrykket vårt også om emballasje og transport. HABARAs utleie-klatresko blir levert uten kasser. Det betyr både mindre sløsing av emballasje, og mindre vekt i forbindelse med frakt og transport.

Alt i alt virker det som at HABARA fra Butora er et gigakupp for klatreklubber og klatresentre. Å gi nye potensielle medlemmer gode oplevelser med de første klatreturene kan raskt bli en god investering for deres klubb/senter. Gode oplevelser = nye medlemmer :-)

kr 849,00

De er TOP FEDE

Review by Svendborg klatreklub - Submitted on 17.12.16
Super komfortable og rigeligt præcise i forhold til de problemer og ruter som matcher begyndere og let øvede.
Mange af vores øvede medlemmer har prøvet dem og de tager dem ikke af igen - De kommer også på igen ved næste træning selvom de har egne sko :o)

Begynderne tager de nye sko på med glæde - De plejer at lide ved mødet med alm. klatresko men ikke her.
Vi fortæller at klatresko skal sidde tight - at det godt må føles underligt - men ikke må gøre ondt - Det er præcis det som de her sko leverer på. - Fodformet tight med støtte fra en semi-stiv sål.

På vores væg er vi ikke udfordret med skomærker pga. vores kraftige struktur på overfladen.
Er helt sikker på at det vil give en synlig forskel på trævægge med mindre struktur som normalt få masser af mærker og hurtigt bliver grim.

Eneste anke er at det vil være fedt med tydeligere nummer og en simpel tydelig løsning sådan at de kan "klikkes sammen" parvis!

1 artikler

per side

Skriv din egen omtale

You're reviewing: HABARA Markless Rental Klatresko

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål