Klatretak

Bruk synkende rekkefølge
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side

Bruk synkende rekkefølge
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per side

Klatretak i høyeste kvalitet - Klatregrep i et vell av farger og former

Gjennom våre mange år i klatreverden har vi hos Gubbies sett en hel del forskjellige kvaliteter av klatretak. Det er veldig stor forskjell på klatretakenes friksjon, hvor lenge friksjonen holder, hvor sterke takene er og ikke minst fargeholdbarheten. Hvert år besøker vi messer i Europa og har en løpende dialog med de som designer og produserer takene. På den måten har vi fingeren på pulsen i forhold til de nyeste klatretakene på markedet, og vi har mulighet for å gi feedback til produsenten, dersom vi har spesifikke ønsker.

Klatretak fra Gubbies er alle godkjente klatretak i forhold til den Europeiske normen for klatretak.

Klatregrep fra ArtLine og eXpression

Vi har funnet frem til to leverandører, ArtLine og eXpression, som både leverer klatretak av den høyeste kvalitet i Europa og stadig utvikler nye klatretak, nye former og nye typer. Hos ArtLine og eXpression produseres klatretakene, klatregrepene eller klatresteinene som noen kaller dem, i et samarbeid med noen av de dyktigste klatrerne i verden. Dette samarbeidet er din garanti for at formene er både utfordrende og spennende å klatre på

Klatretak til barn

Vi har også mange klatretak til barn i vårt sortiment. De er alle utformet så de er "vennlige" for hendene. De har ingen skarpe kanter eller spisse vinkler, og de er lette å få et godt grep rundt. Noen av grepene er TÜV-godkjente og sertifiserte til bruk på lekeplasser, noe som vil fremgå av de enkelte produktbeskrivelsene.

Klatregrep i stort fargeutvalg

Klatregrep fra ArtLine og eXpression kan leveres i 12 forskjellige farger. Gjengivelsen av fargene på skjermen kan ikke garanteres 100 % men bildet burde gi et godt inntrykk av fargemulighetene. Har vi ikke den etterspurte fargen på lager, ringer vi deg opp for å høre om vi kan finne et alternativ til de klatregrepene du ønsket.

Vores klatregreb findes i et utal af farver