Klatreutstyr

Bruk synkende rekkefølge
per side

Bruk synkende rekkefølge
per side

Klatreutstyr til bouldering og veggklatring - Kjøp klatreutstyr her

Klatresporten i Norge er i rivende utvikling. Fra å være en sport utelukkende for ville våghalser på klipper rundt om i verden, har klatresporten utviklet seg til også å være en innendørssport på ekstremt høyt nivå. Det skyldes at det hele tiden dukker opp nye klatreklubber over hele landet, og vi bestreber oss på å hele tiden kunne levere det beste utstyret til nettopp de typer klatring og bouldering som utvikler seg og praktiseres nå.  

Klatreutstyr produseres av mange forskjellige virksomheter. Om man heller til det ene eller det andre merket er mer en smakssak enn noe annet. Det kan imidlertid være små finesser og elementer som adskiller de forskjellige merkene. Noen produsenter av klatreutstyr er gode til å fremstille karabiner og har patent på bestemte låsesystemer, magnetlukninger eller annet. Andre er gode til taubremser eller til klatreseler. Et godt eksempel er Gri-Gri'en fra Petzl, som nærmest er blitt et navn for en mekanisk klemmebrems selv om det også er andre produsenter som lager noe tilsvarende.

Sikkerhet og klatreutstyr

Utstyret du finner her på siden er testet og overholder de normer og standarder som finnes på området. Klatreutstyr skal være sikkert. Derfor er veiledning omkring bruk, kassering og vedlikehold en vesentlig del av vår virksomhet. For at det skal være sikkert å klatre skal man ta noen viktige forholdsregler som blant annet omfatter at man jevnlig gjennomgår sitt klatreutstyr og etterser det for brudd og slitasje.

Klatreutstyr til skoler, institusjoner og klubber

Generelt har vi noen gode priser på klatreutstyr og vi setter også gjerne sammen pakker til skoler, institusjoner og klatreklubber. Har du spesielle behov, eller ønsker ytterligere og utdypende informasjon om spesifikke produkter fra webshoppen, er du mer enn velkommen til å kontakte oss: 

Telefon: +47 8150 3377
Mail: info@gubbies.no