Quickdraws

Bruk synkende rekkefølge
per side

Bruk synkende rekkefølge
per side

Lilly Flassbeck på Mallorca

Quickdraw og ekspressslynger

Vi fører en del forskjellige quickdraws i webbutikken. Det er stor forskjell på vekten av de forskjellige quickdraws men også på hvordan de føles å håndtere. Det siste er selvfølgelig en smakssak.

Hovedsakelig består en quickdraw eller et ekspressslyngesett av to karabiner med et lite stykke slynge som binder dem sammen. Typisk er det, på de litt dyre settene, gjort forskjell på karabinene hvor den nederste er spesielt velegnet til å klippe inn tauet i. Dessuten har man ofte to forskjellige farger på karabinene for på den måten å gjøre det lettere å kjenne forskjell på opp og ned. Karabinene kan ha både wiregate og massiv gate. Se mer under produktet.

Standard lengden på en quickdraw er 11 cm, men på denne siden har vi ytterligere 18 og 25 cm til rådighet. I tillegg fører vi både dynema utgaven, hvis du er ute etter de letteste, og nylon utgaven, hvis du liker mer tyngde.

For de fleste quickdraws er det ved den nederste karabinen sydd inn en liten gummiring som gjør quickdrawen mer stabil/stiv. Det blir da lettere å klippe inn tauet i karabinen.

På en del av quickdraw settene er det en ytterligere rabatt ved kjøp av 5 eller 10 stk av gangen.