Klatresko FUTURA BLUE fra La Sportiva

Flere visninger

La Sportiva FUTURA BLUE Klatresko

Bli den første som omtaler dette produktetAvailability: På lager

kr 1 849,00

FUTURA BLUE fra La sportiva
Fantastisk og flott klatresko med La Sportiva's P3 Forfot


Levering: 3-4 hverdager
Min. en ukes leveringstid v. str. 45,5 og 46

* Obligatoriske felt

kr 1 849,00

Detaljer

La Sportiva FUTURA BLUE Klatresko

La sportiva's Futura Blue klatresko er en semi agressiv sko med et asymetrisk velcrosystem som gjør klatreskoen rask å ta av og på. Snuten på Futura peker nedover, noe som er med på å gi større styrke til stortåen inne i klatreskoen. På hælen og på oversiden av forfoten er klatreskoen forsterket med La Spotiva's sterke og meget myke gummi som gjør både heal hooks og toe-hooking til en lek. På oversiden av klatreskoens hælkappe sitter det to løkker som gjør det lett å få på skoene.

Klatreskoen Futura Blue er utstyrt med La Sportiva's P3 forfot (Permanent Power Platform). I praksis betyr dette at kreftene fra forfotens berøringspunkt mot klatreveggen eller klippen blir fordelt ut på det meste av forfotens flate. Dette gir deg mye mer styrke i foten og en bedre mulighet for å holde et enda sterkere spenn.

La Sportiva har dessuten på Futura Blue arbeidet med en nyere no-edge teknologi. No-edge skiller Futuraen fra andre klatresko ved å la føttene ha en helt tett kontakt til underlaget / klippen / klatreveggen. No-edge idéen gjør Futuraen til en klatresko som holder lengre før den skal reforsåles. Det er ganske simpelt ingen kant å slite av!

Materialer:
Foring: Ingen
Yttre/over: Sydd lær med sklisikkert mønster
Midtsåle: Laspoflex 1.1 kombinert med P3 systemet
Såle: Vibram XSGrip2 - 3mm
Raskt snøresystem

kr 1 849,00

Skriv din egen omtale

You're reviewing: La Sportiva FUTURA BLUE Klatresko

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål