OM GUBBIES

Medarbeidere hos Gubbies - sensing climbing 

Steffen Gubbies

Steffen Woetmann – Stifter og eier

Selv er jeg udannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus, og har i min karriere arbeidet for både danske og utenlandske tegnestuer. Min lidenskap for klatring fant jeg da jeg bodde og jobbet i Irland for tegnestuen Murray O’Laoire Architects. Jeg er selv mangeårig aktiv sportsklatrer i Århus Klatreklub gjennom de seneste år, og udannet klatreveggsinstruktør gjennom Dansk Klatre Forbund. Mine kompetanseområder dekker formgivning, estetikk, siteanalyse, konseptualisering, konstruksjon samt prosjektstyring.

Kontakt Steffen på: steffen@gubbies.com


Sille Aaes - Nettbutikkansvarlig

Sille Aaes – Nettbutikkansvarlig

Sille sitter med alle driftsoppgaver i forbindelse med nettbutikken. Det er Sille som sørger for at vi har de riktige varene på hyllene, og at du som kunde kan finne dem på nettet. Sille lager dessuten nyhetsbrev, driver med social media marketing, omfattende SEO og linkbuilding.


Kontakt Sille på: info@gubbies.no

 

Endre Haugland - Produkt og marketingansvarlig for Norge

Endre Haugland - Produkt og marketingansvarlig for Norge

Endre har ansvaret for den norske delen av nettsiden, som han løpende oppdaterer og forbedrer. Endre oversetter, utvikler og markedsfører med henblikk på Norge, og driver også med linkbuilding og profilering. 
 

Kundeservicepunkt

Du kan kontakte oss på tlf.: +47 8150 3377 mellom kl 08.00 og 16.00 eller på mail info@gubbies.no. Vi besvarer mails innenfor få timer i hverdagen. Gubbies.no bruker Verified by Visa og MasterCard SecureCode i sitt betalingssystem. Slik sørger vi for at din betalingsinformasjon alltid er kryptert når den sendes over nettet. 
 

Send en mail hvis du angrer eller reklamerer

Hvis du vil bruke angreretten eller reklamere må du sende varen i retur til oss. Når vi har mottatt varen hos oss vil du få en mail med opplysninger om prosessen videre i forbindelse med behandlingen av din angring/reklamasjon.
 

Barn og unge under 18 år

Du skal være fylt 18 år for å handle på gubbies.no – er du under 18 år skal du ha samtykke fra dine foreldre/foresatte.Virksomhetsopplysninger

  • Gubbies – sensing climbing
  • Filipstadveien 5
  • 0250 Oslo
  • CVR nr. 915818315
  • E-mail adresse: info@gubbies.no
  • Telefonnummer: +47 8150 3377
  • Etableringsår: 2009